Příprava masa a zeleniny Počet produktů: 226

Podkategorie

  • Vakuové baličky

    Vakuové balení poskytuje potravinám vynikající ochranu. Vakuově zabalené výrobky jsou hermeticky uzavřeny ve vzduchoprázdném sáčku z nepropustné fólie. Hlavní přednost spočívá v tom, že v uzavřeném sáčku není žádný kyslík. U potravin to znamená silně zpomalený růst mikroorganizmů, čímž se podstatně prodlužuje jejich trvanlivost. Ve vakuu zabalené zboží je chráněno před zkažením, vysycháním, změnou chuti, dotykem a ztrátou hmotnosti. Tohoto vakuového balení lze využít pro přípravu surovin jednotlivých porcí před zahájením samotného vaření (půlhodinová ranní příprava urychlí a zlepší celodenní práci kuchařů) , přípravu rautů (například připravením a zabalením mís na švédské stoly), hostin, pro urychlení vyřízení objednávek, také pro uchování nespotřebovaných, nebo odřeknutých objednávek, pro vlastní porcování masa, jeho balení, balení uzenin, sýrů, ryb a zeleniny. Velmi rozšířené je i balení oloupaných brambor a suchých plodů. Stále větší uplatnění se nachází i v gastronomii při balení polotovarů, hotových jídel, polévek a omáček. Neopomenutelná výhoda přípravy všech uvedených druhů potravin vakuovým zabalením je využití případných prostojů v pracovní době jak u kuchařů, tak u pomocného personálu, kdy si vše přehledně a hygienicky připraví a v době vaření vše bez stresu stihne.

  • Nářezové stroje

    Pro krájení salámů, sýrů a dalších potravin Vám nabízíme ucelenou řadu nářezových strojů. V naší nabídce naleznete nářezové stroje se šnekovým převodem a poloautomatické nářezové stroje. Základní řada nářezových strojů GMS nabízí za přijatelnou cenu šnekové převodové ústrojí a nerezový nůž se speciální antiadhezní úpravou. Samozřejmostí jsou v této řadě motory s ventilátorem a pojistkou proti přehřátí. Otevřená konstrukce usnadňuje pravidelnou údržbu a čištění. Konstrukce vypínače brání samovolnému opětovnému spuštění stroje při výpadku proudu. Jemné dělení stupnice regulačního kno íku a přesná mechanika nastavení tloušťky řezu zaručuje optimální tloušťku plátků. Pro potřebu krájení velkých objemů u nás naleznete poloautomatické nářezové stroje GXE 300 a GXL 350. U těchto provedení je posun stolu zajišťován automaticky a posun do řezu umožňuje dvojitý stůl s tlačnými pružinami. Všechny typy jsou vyrobeny z tlakových hliníkových odlitků s povrchovou úpravou. Speciálně broušené zubaté nože umožňující krájení sýrů - varianta GMS - Z

  • Mlýnky na maso

    Surovinu na jemnou sekanou, chutné karbanátky a další získáte při použití našich mlýnků na maso. Nabízíme mlýnky s kapacitou 160 kg/h až 500 kg/h pro různě velké gastronomické provozy. Jednotlivé typy jsou dodávány s matricemi o průměru otvorů 6mm, další rozměry matric je nutné přiobjednat. Matrice jsou nabí- zeny s průměry otvorů od 2 mm do 20 mm. Při použití matric o průměru menším než 6 mm je nutné provést první mletí na matrici s otvory 6 mm a pak pokračovat na matrici s menšími otvory. Mlýnky jsou nabízeny i s dvojsložením, které Vám zajistí jemné namletí zpracovávaných surovin v jednom cyklu. Od typu T12 mají mlýnky odnímatelné mlecí hlavy, které jsou snadno demontovatelné pomocí dvou šroubů. Toto uspořádání usnadňuje mytí mlecího prostoru. Mlýnky jsou celonerezového provedení s násypnou nádobkou a s nádobou na umletou surovinu. Typy 22 a 32 mají přepínače pro sepnutí pravého či levé- ho chodu šneku. Jako doplňkové vybavení lze dokoupit pro některé typy lis na rajčata. Pro zajištění bezproblémového provozu je nutné udržovat zařízení v čistotě, provádět pravidelné broušení řezné- ho nože a matrice, zpracovávané produkty je třeba nadělit na kostky, které volně propadnou násypným otvorem. Je vhodné maso odblanit a zbavit velkých šlach. Nikdy nemelte nedostatečně rozmražené maso - hrozí poškození stroje.

  • Ponorné mixéry

    Jestliže máte problémy s mixováním omácek nebo šleháním krému, nabízíme Vám snadné rešení pomocí ponorného
    mixéru, který umixuje nebo ušlehá surovinu v libovolné nádobe.
    Pro mixování omácek nabízíme ctyri délky mixovacích nástavcu o délkách 30, 40, 50 a 60 cm. Délku mixovacích
    nástavcu je nutné volit podle hloubky nádoby. Šlehací metly Vám umožní šlehání peny nebo snehu. Maximální ponorení
    pracovních nástavcu ciní 2/3 jejich délky. Stroje jsou vybaveny prepínacem rychlostí pro jednotlivé nástroje
    a elektronickou regulací otácek, která je urcena pro volbu nejvhodnejších otácek pri použití šlehacích metel. Pri
    volbe základních otácek prepínacem rychlosti pro jednotlivé nástroje, je nezbytne nutné dodržovat doporucenou
    rychlost dle loga u prepínace. Porušením této zásady hrozí poškození zarízení. Z naší nabídky si mužete vybrat
    komplety s jednotlivými délkami mixovacích nástavcu nebo kompletní set, tzn. motor, šlehací metly, mixovací
    nástavec o délce 40 cm a záves na stenu pro ukládání zarízení.

  • Krouhače zeleniny

    jsou urceny pro rychlé a snadné zpracování zeleniny v gastronomických provozech.
    Jejich použití je vhodné všude tam, kde je nabízen vetší sortiment ruzných zeleninových salátu, obložených mís a
    obloh. V tomto prípade Vám námi prodávané zarízení usnadní práci a zlepší esteticnost podávaných jídel.
    Celonerezové provedení s hlavou z tlakového eloxovaného hliníkového odlitku zarucuje dlouhou životnost celého
    zarízení.
    Z duvodu bezpecnosti práce, je zarízení vybaveno pojistnými mikrospínaci v odklopné hlave a v prítlacné páce,
    což zabranuje samovolnému spuštení stroje a prípadnému poranení obsluhy.
    Ovládání stroje je zajišteno pomocí ovládacího panelu s napájením 24 V a s možností sepnutí trvalého behu nebo
    pulzní sepnutí. Zákazník si muže vybrat z cca 20 druhu disku. Ruzné druhy disku umožnují krájet plátky, strouhat,
    nakrájet nudlicky, kosticky nebo hranolky. V nabídce disku naleznete i speciální disk na strouhanku.
    PSP 300 má kapacitu zpracování 200 kg/h, díky šikmému uložení disku dochází u krouhace k snadnejšímu vyhazování
    nakrouhaného produktu. V hlave jsou dva násypné otvory -- jeden s tlacnou pákou a druhý s plastovým
    cepem pro rozdílnou velikost polotovaru. Další v nabídce je krouhac PSP – 400 urcený pro velkokapacitní provozy.
    Jeho produkce je 350 kg/h.
    Krouhace jsou nabízeny v provedení pro napetí 230 V nebo 400 V.

  • Kutry

    jsou urceny pro sekání, šlehání a hnetení. Nejvetší uplatnení najdou v menších výrobnách lahudek nebo jako
    doplnkové vybavení kuchyní. S úspechem se využijí pro výrobu pomazánek, past, majonézy a nebo lehcích test.
    Ovládací panel je napájen bezpecnostním napetím 24 V a umožnuje trvalý beh nebo mžikové sepnutí.
    Celonerezové provedení, odnímatelná nerezová nádoba o príslušném objemu dle typu krouhace
    s víkem z polykarbonátu s otvorem pro prikapávání oleje pro výrobu majonézy.
    Víko je vybaveno magnetickým mikrospínacem proti samovolnému spuštení a slouží jako ochrana uživatele pred
    poranením. Víko i nerezová nádoba jsou uchyceny pomocí bajonetového uzáveru. Po pootocení sejmete kryt a
    nádobu. Kutry se nabízejí v objemech 3,5 l, 6 l a 8 l. Pri šlehání tekutin je možno naplnit nádobu do cca 1/3 jejího
    objemu.
    Potrebnou konzistenci produktu docílíte ruznou délkou chodu. V základní výbave stroje je nuž s rovným ostrím.
    Je možno si priobjednat derovaný nuž pro šlehání a zubatý nuž pro hnetení test. Stroje jsou nabízeny v provedení
    230 V nebo 400 V.

  • Univerzální roboty

    Rádi bychom Vám predstavili naši nabídku univerzálních robotu RM. Jedná se o ucelenou radu stroju,
    kde si vetšina zákazníku muže vybrat velikost a provedení stroje dle svých potreb. V nabídce naleznete
    stroje o objemu kotlíku 5, 8, 10, 20, 24, 30, 40, 50, 60, 80 litru. Krome modelu RM-800 jsou všechny ostatní
    modely nabízeny s výstupem pro prídavná zarízení.
    Pri použití modelu s výstupem, krome RM-500, je možno ke stroji dokoupit prídavná zarízení, a to krouhacku
    zeleniny a mlýnek na maso. Pri takto vybaveném stroji se z tohoto zarízení stane neocenitelný
    kuchynský pomocník. Dodávka zarízení obsahuje kotlík, metlu, míchac a hák, takže stací stroj vybalit,
    pripojit do elektrické síte, provést základní cištení stroje a pak jej již používat.
    Robustní konstrukce stroje zabezpecuje dobrou stabilitu a odolnost. Stroje s 50, 60 a 80 litrovým kotlíkem
    jsou dodávány vcetne manipulacního vozíku pro kotlík. Od typu RM-200 výše lze na jednotlivé
    stroje dokoupit redukcní kotle, které jsou výhodné pri zpracovávání menších objemu potravin, díky
    snadnejší manipulaci s menší hmotností. Redukcní kotlíky jsou dodávány se tremi nástroji a s redukcním
    závesem. Pri zpracovávání potravin se pevná nádoba a nástroj otácí dle své osy a zároven obíhá
    po kružnici. Pro dokonalé využití stroje a pro ruzné technologické požadavky na zpracování potravin
    jednotlivými nástroji, si uživatel muže zvolit mezi tremi rychlostmi otácení vretene - u modelu RM 500
    mezi 10 rychlostmi.
    Zmena rychlostí se provádí pouze za klidu stroje, jinak hrozí poškození prevodového ústrojí. Ochranný
    kryt je vybaven násypným otvorem, který umožnuje prilévání tekutin nebo prisypávání ingrediencí za
    chodu stroje. Od typu RM-22 jsou stroje vybaveny casovacem. Pevne veríme, že tyto stroje Vás uspokojí
    jak svým technickým provedením, tak i provozními vlastnostmi a stanou se z nich vyhledávaní kuchynští
    pomocníci.

  • Škrabky na brambory

    Vyrábíme a nabízíme celkem 8 typů velkokuchyňských škrabek s kapacitou náplně 6 až 40 kg v jedné „dávce“. Výkon motoru stroje se podle typu pohybuje od 350 do 1100 W. Provedení je buď celonerezové (označení N), nebo lakované (označení L). Vrstvou korundu (materiálu zajišťujícího oškrábání zeleniny) je pokryt  buben i dno škrabky, které je specielně tvarované a samozřejmě také „dvířka“ stroje. Doba škrábání (loupání) jedné dávky brambor se pohybuje podle množství a také kvality brambor od 1,5 do 3 minut. Na našich škrabkách můžete škrábat kromě brambor také kořenovou zeleninu a cibuli.

  • Marinovače